Er du også interessert i?

-15%
118H xtrm2_web_1.jpg

VJ XTRM 2

VJ Shoes

Varenr.
118H
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 1 955,00
Før
kr 2 300,00

VJ XTRM2 har fått et nytt utseende og en haug med nye funksjoner som vil gjøre skoen enda bedre enn den populære forgjengeren VJ XTRM.
VJ XTRM ble designet for å utføre i mellomdistanser under ekstreme forhold, og den nye VJ XTRM2 gjør ikke et unntak på det. XTRM2s siste omformes, og den litt rundere tåboksen gir litt mer plass til tærne å spre seg ut og bevege seg, noe som gir brukskomfort i lengre avstander.
XTRM2s svært responsive CMEVA-mellomsåle er inkludert med en steinplate som beskytter foten mot skarpe steiner og pinner og gjør skoen torsjonelt stiv.
XTRM2s nye ¨ racing ¨ tunge er festet fra begge sider, noe som forhindrer tungen i å bevege seg under forestillingen.
Det nye lettere Fitlock-systemet ¨ låser ¨ foten fra buen og får en optimal passform med snøringen.
Nye myke hælhetteformer perfekt rundt hælen og reduserer trykket akillessenen vender mot.
Hælområdets spesielle trekkraft tekstil sørger for at hælen ikke beveger seg og glir under forestillingen.
For å gjøre skoen holdbar under de mest harde og krevende forholdene er XTRM2s overdel laget av sveitsisk schoeller Keprotec® - materiale som er utrolig slitesterkt og beskytter foten mot riper.
Det solide øvre og nye lettere Fitlock-systemet gir en optimal passform for skoen som holder under hele forestillingen.
Skoen er veldig lett (250g UK8) og for å sikre at lysheten forblir under forestillingen, absorberer ikke overdelen fuktig.
Det øvre materialet er bluesign-sertifisert® noe som betyr at bare de mest bærekraftige og ansvarlige produksjonsmetodene og materialene har blitt brukt under produsering av overdelen.
XTRM2s nye yttersålemønster er designet for å gi det beste grepet på planeten under variable og harde forhold. Superior Contact - yttersålens spesielle gummi gir et fenomenalt grep på harde og våte overflater, mens 6mm lugs sikrer et ypperlig grep i mykere terreng.
Når forholdene krever de ekstreme skoene, og det er på tide å gjøre det harde arbeidet til resultater, er XTRM2 din go-to sko!

Perfekt til o-sport og fjellturer

Relaterte varer

Rabatt %
-35%
kr 2 250,00 kr 1 463,00
Rabatt %
-10%
kr 2 600,00 kr 2 340,00
Rabatt %
-15%
kr 2 550,00 kr 2 168,00